Athlete Sock Wrap 7.5 cm x 5 mtr

 3,75

9999 op voorraad

Categorie:
Athlete Sock Wrap met een breedte van 7,5 cm, hecht op zichzelf en is eenvoudig te scheuren met de hand. Zo breng je de bandage snel en eenvoudig aan voor trainingen en wedstrijden. Het materiaal is latexvrij, elastisch en uitermate flexibel waardoor de bandage comfortabel gedragen kan worden. Bovendien is de tape water- en zweetbestendig, waardoor hij betrouwbaar blijft, ongeacht de weersomstandigheden. De bandage voldoet aan alle eisen van de KNVB en FIFA. 
 
Gebruiksinstructie:
 
Fixeren scheenbeschermers: Wikkel de sock wrap vanaf de rol rondom de scheenbeschermers. Begin vanaf de onderkant en eindig bovenaan. Breng de bandage met niet te veel rek aan.  
Gebruik overbruggen: Wikkel de sock wrap vanaf de rol rondom het gat tussen je gripsokken en sleeve (afgeknipte voetbalkousen). Breng de bandage met niet te veel rek aan. Zorg ervoor dat de bandage op droge en schone kousen aangebracht wordt.
Gebruik als compressie- en ondersteuningsbandage: Wikkel de bandage met meer rek rondom het geblesseerde lichaamsdeel of het lichaamsdeel dat u wilt ondersteunen.  
Gebruik als fixatiebandage: Wikkel de bandage met lichte rek om een primair verband of cold pack. 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Athlete Sock Wrap 7.5 cm x 5 mtr” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

MAECENAS IACULIS

Vestibulum curae torquent diam diam commodo parturient penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse parturient a.Parturient in parturient scelerisque nibh lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendrerit et pharetra fames nunc natoque dui.

ADIPISCING CONVALLIS BULUM

  • Vestibulum penatibus nunc dui adipiscing convallis bulum parturient suspendisse.
  • Abitur parturient praesent lectus quam a natoque adipiscing a vestibulum hendre.
  • Diam parturient dictumst parturient scelerisque nibh lectus.

Scelerisque adipiscing bibendum sem vestibulum et in a a a purus lectus faucibus lobortis tincidunt purus lectus nisl class eros.Condimentum a et ullamcorper dictumst mus et tristique elementum nam inceptos hac parturient scelerisque vestibulum amet elit ut volutpat.